INFO IPTV Как создать плейлист IPTV

OVV

Пользователь
Первая сотня сообщений

OVV

Активный пользователь
Пользователь
Регистрация
27 Май 2023
Темы
35
Сообщения
114
Реакции
552
Баллы
58
ПМЖ
Україна
Як створити плейлист IPTV

  • Створюємо текстовий документ txt
  • Змінюємо формат файлу з TXT на M3U
  • Наповнюємо інформацією про медіафайли файл формату M3U
  • Створюємо плейлист IPTV із файлу формату M3U
  • Як розбити по групах канали в IPTV плейлисті
  • Створюємо текстовий документ txt

Натисніть правою кнопкою мишки на робочому столі. Потім вибираєте рядок "Створити". У меню вибираєте «Текстовий документ».

І у Вас на робочому столі з'являється такий файл, який називається Новий текстовий документ.
Змінюємо формат файлу з TXT на M3U

Натискаєте кнопку "Пуск". Заходьте в "Панель управління" Комп'ютера.

Змініть вигляд відображення меню «Панелі керування» на великі значки. Це можна зробити за допомогою меню «Перегляд», яке знаходиться у верхньому правому кутку папки «Панель управління».

Перед вами з'являється багато піктограм. Серед них ви знайдете значок «Параметри папок».

Натисніть на піктограму "Параметри папок". Перед Вами з'являється вікно, в якому зверху Ви вибираєте вкладку «Вид».

Прокручуєте повзунок в самий низ і там знімаєте галочку з «Приховувати розширення для зареєстрованих типів файлів».

Після того як ви зняли галочку з рядка «Приховувати розширення для зареєстрованих типів файлів», натискаєте кнопку «Застосувати» та кнопку «ОК».
Після того, як ви це зробили, новий текстовий документ змінив свій зовнішній вигляд.
Вигляд текстового документа з лише назвою файлу «Новий текстовий документ» — до налаштувань у меню Параметри папок.
Вигляд текстового документа з назвою «Новий текстовий документ» та форматом файлу … .txt -після змін у меню Параметри папок.
Після назви йде формат файлу. Його можна змінити так само просто, як і перейменувати файл. Просто натискаєте на нього правою кнопкою мишки, ставте курсор після крапки та пишіть M3U. Windows видасть таке повідомлення: «Після зміни розширення цей файл може бути недоступним. Виконати зміну?». Натискаєте кнопку "Так".

Перед вами з'являється файл формату M3U - .
Наповнюємо інформацією про медіафайли файл формату M3U

Тепер потрібно відкрити «Новий текстовий документ.m3u». Зробити це можна будь-яким тестовим редактором – стандартним блокнотом Windows або Notepad++ тощо. Давайте скористаємося стандартним блокнотом Windows. Для цього правою кнопкою мишки натискайте файл «Новий текстовий документ.m3u». Наведіть ведмедика на рядок «Відкрити за допомогою». Перед вами з'являється ще одне підменю. І в ньому натискаєте на рядок "Блокнот".

Отже, ви відкрили файл «Новий текстовий документ.m3u». Перед вами з'явиться пусте вікно.

І як із нього зробити IPTV плейлист. Все досить просто, Вам потрібно просто внести в нього інформацію про медіафайли, які Ви переглядатимете за допомогою даного плейлиста. Якщо iptv плейлист створюється для перегляду телеканалів, нам знадобиться список таких каналів. Список телеканалів має такий вигляд:
Скрытое содержимое доступно для зарегистрированных пользователей!

Де перший рядок означає формат файлу, для якого призначений цей перелік. Другий рядок несе в собі інформацію про тривалість та назву телеканалу. І третій рядок є посиланням на трансляцію самого каналу. Ви берете такий список каналів і копіюєте його до порожнього файлу «Новий текстовий документ.m3u». І у Вас вийти файл, який буде нести в собі інформацію про медіафайли.

Створюємо плейлист IPTV із файлу формату M3U

Тепер потрібно зберегти файл «Новий текстовий документ.m3u.» І зробити це краще в такий спосіб. Натискаєте кнопку «Файл» у верхньому правому кутку. Далі в меню натискаєте на рядок «Зберегти як».

Перед Вами вікно, в якому слід змінити назву «Новий текстовий документ.m3u». Назвіть його IPTV playlist. Ще потрібно змінити кодування файлу це робиться для того, щоб у плейлисті можна було використовувати як латиницю так і кирилицю. Вибираєте кодування UTF-8. І натискаєте кнопку "Зберегти".

Ну, от і все IPTV playlist готове. Він має назву IPTV playlist.M3U і виглядає так:
Як розбити по групах канали в IPTV плейлисті

Для того щоб розбити по групах канали в IPTV плейлисті Ви берете сам плейлист представлений вище. У ньому Вам потрібно після #EXTINF:0 написати group-title="Назва групи:". Назва групи можуть бути написані як латиницею, так і кирилицею. І потім не забути додати назву самого каналу. Приклад IPTV плейлиста розбитого на такі групи:
Автомобільні kanaly
Dětské kanaly
Kanaly Novostey
Kino i serialy
Poznavatel’ny kanaly
Скрытое содержимое доступно для зарегистрированных пользователей!


Тепер Вам залишилося тільки відкрити IPTV playlist за допомогою VLC Media Player, IP-TV Player або подібних програм. І ви зможете дивитися телеканали, які є в IPTV playliste.
 
Как создать плейлист IPTV

Создаем текстовый документ txt
Меняем формат файла с TXT на M3U
Наполняем информацией о медиафайлах файл формата M3U
Создаем плейлист IPTV из файла формата M3U
Как разбить по группам каналы в IPTV плейлисте
Создаем текстовый документ txt

Нажмите правой кнопкой мышки на рабочем столе. Затем выбираете строку "Создать". В меню выбираете "Текстовый документ".

И у Вас на рабочем столе появляется такой файл, который называется Новый текстовый документ.
Меняем формат файла с TXT на M3U
Нажимаете кнопку "Пуск". Заходите в "Панель управления" Компьютера.

Измените вид отображения меню "Панели управления" на большие значки. Это можно сделать с помощью меню "Просмотр", которое находится в верхнем правом углу папки "Панель управления".

Перед вами появляется много пиктограмм. Среди них вы найдете значок "Параметры папок".

Нажмите на пиктограмму "Параметры папок". Перед Вами появляется окно, в котором сверху Вы выбираете вкладку "Вид".

Прокручиваете ползунок в самый низ и там снимаете галочку с "Скрывать расширения для зарегистрированных типов файлов".

После того как вы сняли галочку со строки "Скрывать расширения для зарегистрированных типов файлов", нажимаете кнопку "Применить" и кнопку "ОК". После того, как вы это сделали, новый текстовый документ изменил свой внешний вид. Вид текстового документа только с названием файла "Новый текстовый документ" - до настроек в меню Параметры папок. Вид текстового документа с названием "Новый текстовый документ" и форматом файла ... .txt - после изменений в меню Параметры папок.
После названия идет формат файла. Его можно изменить так же просто, как и переименовать файл. Просто нажимаете на него правой кнопкой мышки, ставите курсор после точки и пишите M3U. Windows выдаст такое сообщение: "После изменения расширения этот файл может быть недоступен. Выполнить изменение?". Нажимаете кнопку "Да".
Перед вами появляется файл формата M3U - . Наполняем информацией о медиафайлах файл формата M3U Теперь нужно открыть "Новый текстовый документ.m3u". Сделать это можно любым тестовым редактором - стандартным блокнотом Windows или Notepad++ и тому подобное. Давайте воспользуемся стандартным блокнотом Windows. Для этого правой кнопкой мышки нажимайте файл "Новый текстовый документ.m3u". Наведите мишку на строку "Открыть с помощью". Перед вами появляется еще одно подменю. И в нем нажимаете на строку "Блокнот".

Итак, вы открыли файл "Новый текстовый документ.m3u". Перед вами появится пустое окно.
И как из него сделать IPTV плейлист. Все достаточно просто, Вам нужно просто внести в него информацию о медиафайлах, которые Вы будете просматривать с помощью данного плейлиста. Если iptv плейлист создается для просмотра телеканалов, нам понадобится список таких каналов. Список телеканалов имеет такой вид:
#EXTM3U
#EXTINF:0,!ТВ
http://185.70.130.89:1234/udp/239.0.0.102:1234
#EXTINF: 0, 1 CLASSIC
http://185.70.130.89:1234/udp/239.0.0.62:1234
#EXTINF: 0, 24 DOC
http://185.70.130.89:1234/udp/239.0.0.64:1234
Где первая строка означает формат файла, для которого предназначен этот список. Вторая строка несет в себе информацию о продолжительности и название телеканала. И третья строка является ссылкой на трансляцию самого канала. Вы берете такой список каналов и копируете его в пустой файл "Новый текстовый документ.m3u". И у Вас получиться файл, который будет нести в себе информацию о медиафайлах.

Создаем плейлист IPTV из файла формата M3U

Теперь нужно сохранить файл "Новый текстовый документ.m3u." И сделать это лучше всего следующим образом. Нажимаете кнопку "Файл" в верхнем правом углу. Далее в меню нажимаете на строку "Сохранить как".

Перед Вами окно, в котором следует изменить название "Новый текстовый документ.m3u". Назовите его IPTV playlist. Еще нужно изменить кодировку файла это делается для того, чтобы в плейлисте можно было использовать как латиницу так и кириллицу. Выбираете кодировку UTF-8. И нажимаете кнопку "Сохранить".

Ну, вот и все IPTV playlist готов. Он имеет название IPTV playlist.M3U и выглядит так: Как разбить по группам каналы в IPTV плейлисте

Для того чтобы разбить по группам каналы в IPTV плейлисте Вы берете сам плейлист представленный выше. В нем Вам нужно после #EXTINF:0 написать group-title="Название группы:". Название группы могут быть написаны как латиницей, так и кириллицей. И потом не забыть добавить название самого канала. Пример IPTV плейлиста разбитого на такие группы:
Автомобильные каналы
Детские каналы Каналы
Новостей Кино и сериалы
Познавательные каналы
#EXTM3U
#EXTINF:0, group-title="Avtomobil'nye kanaly:" ,!ТВ http://185.70.130.89:1234/udp/239.0.0.102:1234
#EXTINF: 0, group-title="Детские каналы:" 1 КЛАССИЧЕСКИЙ http://185.70.130.89:1234/udp/239.0.0.62:1234
#EXTINF: 0, group-title="Кино и сериалы:" 24 DOC http://185.70.130.89:1234/udp/239.0.0.64:1234
#EXTINF: 0, group-title="Познавательские каналы:"
Теперь Вам осталось только открыть IPTV playlist с помощью VLC в компьютере, или загрузить его в ресивер на Е2 ,или в приложение на Аndpoide.
 
Последнее редактирование:
  • :grin:
  • :dash3:
  • :facepalm1:
  • Сумасшедший
  • :Acute:
  • :Aggressive:
  • :knuppel1:
  • :Bad:
  • :Biggrin:
  • :Blum1:
  • :Blush:
  • :Boredom:
  • :Bye:
  • :Bye2:
  • :Clapping:
  • :Congratulate:
  • :Cool:
  • :Cray:
  • :Dance:
  • :Dance2:
  • :Diablo:
  • :Drinks:
  • :russian:
  • :Empathy:
  • :shocked:
  • :FlagOfTruce:
  • :Fool:
  • :Good:
  • :Good2:
  • :Greeting:
  • :Help:
  • :Hi:
  • :Hmm:
  • :IAmSoHappy:
  • :Lol:
  • :Mad:
  • :Mocking:
  • :Morning1:
  • :Music:
  • :Nea:
  • :Negative:
  • :offtopic:
  • :NewRussian:
  • :Ok:
  • :Pardon:
  • :Pleasantry:
  • :rofl1:
  • :Rofl:
  • :Rolleyes:
  • :Sad:
  • :Scare3:
  • :ScratchOneSHead:
  • :Secret:
  • :Secret2:
  • :Shok:
  • :Shout:
  • :Smile:
  • :Sorry:
  • :Stop:
  • :Timeout:
  • :Unknown:
  • :Yahoo:
  • :Yes:
Назад
Сверху Снизу