Новости Новости Viasat Ukraine

Тижнева спортивна добірка

Cпортивна добірка від VIASAT на найближчий тиждень така:
у світі українського футболу продовжуються турніри УПЛ. Як «Шахтар» зіграє проти «Зорі», «Минай» - проти «Чорноморця», «Колос» з «Олександрією» та інші матчі дивіться на каналі UPL.TV (№305 в ЕПГ). Також не пропустість гру «Арсенал» та «Челсі» в рамках Прем’єр-ліги Англії.

Крім цього, дивіться, як розвиватиметься тенісний турнір WTA 1000 у Мадриді та бій MMA Николау проти Переса на каналі Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ).

sport_dobirka_novuna_22.04.jpg
 
dcd71e9fa68c26bf68b3b0fe6eac071d.md.jpg


Хакерська атака на супутник

Шановні клієнти!

Зараз у зв’язку із хакерською атакою на супутник Astra наразі спостерігаються збої в прийомі сигналу багатьох каналів, які входять до пропозиції VIASAT

На жаль, ми змушені тимчасово виключити телеканали, на які фіксується хакерська атака, з пропозиції VIASAT до виправлення ситуації.

Технічні спеціалісти вже працюють над розв'язання проблеми.

Дякуємо за ваше терпіння і розуміння.
 
Тижнева спортивна добірка

Запрошуємо Вас подивитися наживо захоплюючі спортивні змагання, зібрані у добірці VIASAT на цей тиждень.

За перемогу в Українській Прем’єр-Лізі змагатимуться у напружених битвах такі футбольні клуби: Полісся, Ворскла, Чорноморець, Шахтар, Олександрія та інші. Дивіться футбол на каналі UPL.TV (№305 в ЕПГ).

А на каналі Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ) дивіться, як у тенісному турнірі WTA 1000 в Мадриді найкращі тенісистки світу виборюватимуть право пройти до фіналу, спринт-кваліфікацію Формули-1 на треку у Маямі та бій UFC 301 у Ріо-де-Жанейро, де зустрінуться Алешандре Пантожа та Стів Ерцег.
sport_dobirka_novuna_29.04.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Отримайте порцію спортивних емоцій цього тижня, зібраних у добірці VIASAT! Запальні матчі плей-офу NBA на каналі Setanta Sports (№302 в ЕПГ), захоплюючі поєдинки на тенісних кортах в Італії та бій Дерріка Льюїса з Родріго Насіменту на каналі Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ), футбольні матчі Української Прем’єр-Ліги на каналі UPL.TV (№305 в ЕПГ). Адреналін та відмінний настрій гарантовані!
sport_dobirka_novuna_07.05.jpg
 
uvaga3_novuna_15.03_.md.jpg


Хакерська атака на супутник 9 травня

Шановні клієнти!

Зараз у зв’язку із хакерською атакою на супутник наразі спостерігаються збої в прийомі сигналу деяких каналів, які входять до пропозиції VIASAT.

Технічні спеціалісти вже працюють над розв'язання проблеми. Сподіваємось на швидке виправлення ситуації.

Дякуємо за ваше терпіння і розуміння.
 
Тижнева спортивна добірка

Пориньте у світ спортивних подій разом з черговою добіркою VIASAT! Сьогодні дивіться останній матч 28-го туру УПЛ між «Колосом» та «ЛНЗ» на каналі UPL.TV (№305 в ЕПГ) та змагання тенісних зірок за перемогу у чемпіонаті ATP Masters у Римі. Канал Setanta Sports (№302 в ЕПГ) транслюватиме плей-офи НБА і Чемпіоншип Англії.

Наприкінці тижня вмикайте Формулу 1, щоб побачити, як долають трасу на здобуття Гран-Прі Емілії Романьї, а також не пропустіть бій UFC між Барбозою і Мерфі на каналі Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ).
sport_dobirka_novuna_13.05.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Любителів спорту цього тижня чекає насичена добірка змагань, які не можна пропустити.
Вмикайте канали Setanta Sports та дивіться матч Чемпіонату Німеччини між «Дюссельдорфом» та «Бохумом», захопливі матчі НХЛ, НБА та бій UFC - Махачев проти Порье.

28 травня о 21:00 на каналі Setanta Sports (№302 в ЕПГ) покажуть пряму трансляцію церемонії нагородження найяскравіших зірок футболу Globe Soccer Awards.

sport_dobirka_novuna_27.05.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Спортивні вихідні цього тижня обіцяють бути сповнені емоцій та адреналіну.

Змішані єдиноборства – це справжня битва титанів. Дивіться поєдинок UFC між Джаредом Кенноніром та Нассурдіном Імавовим та PFL Europe 2 з Ньюкасла у Великій Британії на каналі Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ).

На каналі Setanta Sports (№302 в ЕПГ) можна побачити перший матч Кубка Стенлі у NHL та Гран-прі Канади у Формулі-1 – гонка 9-го етапу, яка вирішить, хто стане переможцем і збільшить свої шанси на чемпіонський титул.

sport_dobirka_novuna_03.06.jpg
 
VIASAT став партнером кампанії #КібербезпекаФінансів

Національний банк України разом з Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України із 30 травня 2024 року розпочинає Всеукраїнську інформаційну кампанію з платіжної безпеки #КібербезпекаФінансів.

Її мета – поліпшити обізнаність громадян про платіжну безпеку та сформувати навички із захисту фінансових даних у віртуальному просторі.

«Майже чверть користувачів фінансових послуг (26%) стикалася зі спробами платіжного шахрайства, зокрема 3% з них втратили гроші», – зазначив заступник Голови НБУ Олексій Шабан.
Супутниковий оператор VIASAT підтримав ініціативу Національного банку України та Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

«Захист особистих даних і фінансових транзакцій наших клієнтів є для нас пріоритетом. Просвітницька кампанія Національного банку України допомагає підвищити обізнаність громадян про потенційні ризики та методи захисту від шахрайства. Це важливий крок до побудови більш безпечного цифрового середовища для всіх користувачів», - коментує Світлана Міщенко, директорка супутникової платформи VIASAT, генерального партнеру проєкту.
Компанія VIASAT надає послуги супутникового телебачення на території України, сплачувати за які можна також і в інтернеті. VIASAT відповідально ставиться до своїх клієнтів і турбується про те, щоб не лише пропонувати зручні платіжні рішення, але й гарантувати їх безпечність. Також VIASAT активно впроваджує передові технології для захисту платежів своїх клієнтів.

«Ми прагнемо, щоб наші клієнти почувалися впевнено під час користування нашими послугами. Важливо, щоб вони знали про потенційні загрози та вміли захищати свої фінансові дані. Разом з Національним банком України ми працюємо над тим, щоб кожен користувач мав необхідні знання та інструменти для безпечних онлайн-платежів», - підкреслює Олександра Пікуза, керівниця департаменту маркетингу супутникової платформи VIASAT, генерального партнеру проєкту.
Під час кампанії Національний банк спільно з партнерами роз’яснюватиме споживачам фінансових послуг базові елементи кібербезпеки щодо таких питань:

як захистити свої облікові записи, комп’ютери, смартфони та інші пристрої від зовнішнього втручання;
як створювати складні та унікальні паролі,
як налаштовувати багатофакторну автентифікацію;
як перевіряти сайти, на яких користувачі вводять свої платіжні дані та файли, мобільні застосунки та інші програми перед завантаженням;
як правильно використовувати публічну й домашню Wi-Fi-мережі;
як дбати про програмне забезпечення на власних пристроях та про інші правила безпечної поведінки у віртуальному просторі.
Інформаційна кампанія триватиме до кінця вересня 2024 року у всіх регіонах України.

Інформаційні матеріали будуть розміщуватись на спеціальному сайті «Кібербезпека фінансів» , а також на ресурсах VIASAT.

Слідкуйте і будьте пильними!

Novuna_NBU_1000K630.md.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Цього тижня вмикайте спортивні канали на VIASAT та вболівайте на захопливих змаганнях та перегонах!

«24 години Ле-Ман» – це найскладніша гонка на витривалість, на якій авто мають протриматися добу без механічних пошкоджень та пройти найбільшу дистанцію. Дивіться 12 червня на каналі Eurosport 1 (№320 в ЕПГ).

На каналі Setanta Sports (№302 в ЕПГ) спостерігайте, як тенісистки борються за перемогу у чемпіонаті WTA 250 у Ноттінгемі. Крім цього дивіться чемпіонат світу з мотоспорту, шорт-трек з маунтінбайку та перший етап жіночого велосипедного туру в Швейцарії.

Наприкінці тижня канал Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ) транслюватиме гарячий бій UFC між Пересом і Тайрою.
sport_dobirka_novuna_10.06.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Очікуйте найцікавіші події у світі спорту цього тижня!

У вівторок стартує тенісний матч у Берліні, який транслюватиме канал Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ). Дивіться фінал з фехтування, на якому спортсмени змагатимуться за звання чемпіона Європи, на каналі Eurosport 2 (№321 в ЕПГ).

Не пропустіть чемпіонат світу з пауерліфтингу та спостерігайте за кінними перегонами в Роттердамі на каналі Eurosport 1 (№320 в ЕПГ). Для шанувальників гольфу – пряма трансляція змагань PGA Tour у США.

22.06 на кваліфікації Формули-1 в Іспанії на вас чекатимуть швидкість, адреналін і напружені моменти. Дивіться за підготовкою гонщиків перед головною подією. Не пропустіть ці та інші події та насолоджуйтесь видовищним спортом на каналах VIASAT!

sport_dobirka_novuna_17.06_.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Готуйтеся до спортивних подій цього тижня разом з каналами Setanta та VIASAT!

🎾 27 та 28 червня спостерігайте за захоплюючими матчами жіночого тенісу у чверть та півфіналі WTA 500 в Істборні на каналі Setanta Sports+(№303 в ЕПГ). А вже 29 червня о 14:30 слідкуйте за напруженими моментами останньої гри у фіналі турніру!

🏎️ 28 червня о 17:30 - кваліфікація до Австрійського Гран Прі у Формулі-1 на Setanta Sports (№302 в ЕПГ). Відчуйте адреналін швидкості та підготовку гонщиків до великого протистояння!

🥊 30 червня о 05:00 приготуйтеся до вражаючого поєдинку у світі змішаних єдиноборств - UFC 303: Перейра vs. Прохазка 2 на Setanta Sports (№302 в ЕПГ).

sport_dobirka_novuna_24.06.jpg
 
Спортивний тариф СпортMAX від VIASAT!

Гаряча новина для справжніх спортивних фанатів! Спеціально до початку Олімпійських ігор, з 26 червня, VIASAT пропонує новий основний спортивний тариф СпортМАХ за 139 грн/міс.

Основний тариф СпортMAX - це 8 світових та українських каналів: Setanta Sports, Setanta Sports+, Eurosport 1, Eurosport 2, UPL.TV, Суспільне Спорт, XSport та Рибалка. Дивіться прямі трансляції футбольних матчів різних ліг та чемпіонатів, баскетбольні матчі NBA, гонки Формули 1, змішані бойові мистецтва (UFC), матчів Української Прем’єр-Ліги та інші події світу спорту.

ТОПові спортивні змагання та неймовірний азарт відтепер на VIASAT!

Дивіться. Вболівайте. Перемагайте!

Novuna_sportMAX_1000%D1%85630.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Цього тижня на Setanta Sports вас чекають найгучніші спортивні події📅

🎾Тенісні баталії на Вімблдоні – слідкуйте за матчами найкращих тенісистів світу щодня з 2 по 7 липня о 15:00 на Setanta Sports+(№303 в ЕПГ) чи о 15:30 на телеканалі Setanta Sports(№302 в ЕПГ). Вмикайте та насолоджуйтеся напруженими поєдинками!

🏎️ Формула-1: Гран-прі Великої Британії – не пропустіть кваліфікацію 6 липня о 17:00 та головну гонку 7 липня о 17:00 на Setanta Sports+(№303 в ЕПГ). Відчуйте адреналін швидкісних перегонів!

sport_dobirka_novuna_01.07.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Цього тижня продовжуються захопливі поєдинки найкращих тенісистів світу на чемпіонаті Вімблдон. Дивіться прямі трансляції щодня на каналі Setanta Sports (№302 в ЕПГ).

12 липня о 21:00 на Setanta+ (№303 в ЕПГ) дивіться змагання з атлетики - Діамантову Лігу 2024 в Монако!

А у неділю о 05:00 не пропустіть видовищний бій UFC, де зустрінуться Барбер та Намаюнас.

Дивіться. Вболівайте. Перемагайте!

sport_dobirka_novuna_08.07.jpg
 
Тижнева спортивна добірка

Насичений на спортивні події тиждень починається!

З 19 липня на каналі Setanta Sports (№302 в ЕПГ) дивіться прямі трансляції тенісного чемпіонату WTA 250 у Палермо. На каналі Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ) дивіться матчі Ukrainian Steel Cup 2024 та кваліфікацію Формули-1: Гран-Прі Угорщини. В ніч на 21 липня о 3:00 вболівайте на UFC – зустрінуться Лемос та Яндироба.

🏆 З 26 липня долучайтеся до перегляду найпрестижнішої спортивної події світу і дивіться Олімпіаду-2024 на VIASAT!

Дивіться. Вболівайте. Перемагайте!
%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82_%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BA%D0%B0_%D0%A4%D0%91_15.07.png
 
Дивіться найпрестижнішу спортивну подію світу - Олімпіаду-2024 на VIASAT!

З 26 липня по 11 серпня 2024 року у Парижі пройдуть літні Олімпійські ігри. Супутниковий оператор VIASAT наживо транслюватиме всі ключові змагання цього грандіозного спортивного заходу на каналах Eurosport 1 (№320 в ЕПГ) та Суспільне Спорт (№323 в ЕПГ).

На Олімпійських іграх Україну будуть представляти 140 спортсменів у 23 видах спорту:

Легка атлетика — 25
Футбол – 18
Стрибки у воду – 9
Веслування (веслування на байдарках і каное та веслувальний слалом) – 9
Боротьба (вільна та греко-римська) – 9
Художня гімнастика – 6
Академічне веслування – 6
Спортивна гімнастика – 6
Теніс – 6
Стрільба (кульова та стендова) – 6
Фехтування – 6
Плавання – 5
Дзюдо – 5
Велоспорт (шосе + маунтенбайк) – 4
Бокс – 3
Брейкінг – 3
Сучасне п'ятиборство – 3
Настільний теніс – 3
Скелелазіння – 2
Артистичне плавання – 2
Стрільба з лука – 2
Бадмінтон – 1
Важка атлетика – 1
Спортсмени пройшли жорсткий відбір і готові представляти нашу країну на світовій арені і боротися за медалі.

Дивіться. Вболівайте. Перемагайте разом з VIASAT!

Novuna_OLIMP_15.07.md.jpg
 
Припинення трансляції телеканалу Суспільне Новини

Шановні клієнти!

Інформуємо Вас, що з 12.07.24 телеканал Суспільне Новини (№364 в ЕПГ) прийняв рішення припинити своє мовлення. У зв’язку з цим зазначений канал буде вилучено з пакетів VIASAT.

У разі будь-яких змін ми повідомимо Вам додатково.

Дякуємо за розуміння.
 
Тижнева Олімпійська добірка

Олімпійські ігри 2024 наближаються! VIASAT радий поділитися добіркою найцікавіших Олімпійських трансляцій цього тижня.

24 липня на Eurosport 2 (№321 в ЕПГ) дивіться регбі та футбольний матч Ірак - Україна на каналі Суспільне Спорт (№323 в ЕПГ). У п’ятницю не пропустіть церемонію відкриття Олімпіади.

27 і 28 липня на каналах Eurosport 1 (№320 в ЕПГ), Eurosport 2 (№321 в ЕПГ) та Суспільне Спорт (№323 в ЕПГ) дивіться прямі трансляції Олімпійських змагань з академічного веслування, фехтування, дзюдо, кульової стрільбі, плавання, веслувального слалому, боксу, тенісу та інших видів спорту!

Вболівайте за українських спортсменів та святкуйте перемоги з VIASAT!
sport_dobirka_novuna_22.07.jpg
 
Дивіться церемонію відкриття XXXIII літньої Олімпіади в Парижі на VIASAT!

Шановні клієнти!

Нагадуємо, що до початку Олімпіади залишається всього кілька днів! Вже у п’ятницю, 26 липня, стартуємо з церемонією відкриття Олімпійських ігор у Парижі!

Прямі трансляції змагань наймасштабнішої спортивної події у світі можна дивитися на каналі Суспільне Спорт (№323 в ЕПГ) щодня з 10 ранку до опівночі.

Загалом Суспільне Мовлення покаже понад 200 годин прямих трансляцій Олімпіади! Пріоритетними будуть усі змагання за участі українських спортсменів, які транслюватимуть наживо і будуть доповнені ексклюзивними коментарями спортсменів збірної та включеннями безпосередньо з Парижа.

Слідкуйте за нашими повідомленнями із розкладом змагань, щоб не пропустити Ваші улюблені види спорту!

Дивіться. Вболівайте. Перемагайте разом з VIASAT!
Novuna_OLIMP_24.07.jpg
 
Назад
Сверху Снизу